Antwerp geeft 2-0-voorsprong nog uit handen tegen Standard Sport

Antwerp geeft 2-0-voorsprong nog uit handen tegen Standard

Royal Antwerp FC en Standard hebben elkaar zondagavond in evenwicht gehouden. Antwerp liep via Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani uit tot 2-0, maar dankzij Renaud Emond pakte Standard alsnog een punt.

In de eerste helft probeerden beide teams vooral om elkaar het voetballen te beletten. We noteerden weinig kansen, maar na goed twintig minuten kreeg Antwerp wel een strafschop omwille van een fout op Refaelov wel een penalty. Rafa zette de strafschop zelf om en zo stond het aan de rust 1-0.

De tweede helft begon uitstekend voor Antwerp: via Mbokani werd het snel 2-0. Standard hing in de touwen, maar beet wel nog van zich af. Emond maakte twee goals en sleepte zo alsnog een punt uit de brand voor De Rouches. Een punt waar beide teams weinig mee opschieten in de stand.