Laura Tesoro onthult pijnlijk geheim: “Hiervoor schaam ik me enorm” Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro onthult pijnlijk geheim: “Hiervoor schaam ik me enorm”

Laura Tesoro onthult pijnlijk geheim: “Hiervoor schaam ik me enorm”

Laura Tesoro is nauwelijks nog weg te denken uit BV-land, maar het wordt weleens vergeten dat de nog maar 23-jarige zangeres amper vijf jaar geleden haar eerste televisieoptreden maakte in The Voice.

In MNM: Backseat Boys deed ze een best verrassende onthulling. “Het enige wat ik opnieuw zou willen doen, is mijn auditie van ‘The Voice’. Dat was echt slecht. Ik was zo zenuwachtig. Dat was zo gênant. Dat was het enige waar ik mij echt voor schaam.”

Gelukkig bleef het bij een eenmalige misser. Sindsdien heeft ze in sneltempo aan haar muziekcarrière getimmerd, met haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2016 als hoogtepunt. “Ik denk dat het songfestival altijd wel een speciale ervaring zal blijven. Zoiets ga ik nooit meer meemaken. Ik zou het niet opnieuw doen, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb. We zijn als tiende geëindigd, maar ik denk niet dat ik het nu beter zou doen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws