Dinsdag 8 Oktober 2019 - 08:30   I   Foto: VIER  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Boze Christoff haalt zwaar uit: "Ik word voortdurend afgekraakt"

Christoff zien we momenteel iedere zondag zijn uiterste best doen met zijn danspartner Laura Jottay in ‘Dancing with the Stars’. Hij vindt dat hij niet terecht beoordeeld wordt door de jury, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Boze Christoff haalt zwaar uit:

Christoff is door het oog van de naald gekropen in ‘Dancing with the Stars’. De zanger hoopte er heel hard op om een vervolg te kunnen breien aan zijn deelname, maar hij werd niet gespaard van kritiek door de jury. Dat vindt Christoff niet kunnen.

“Na mijn tweede dans was ik heel erg teleurgesteld, ja”, zegt hij. “Ik had keihard gewerkt, me voor de volle honderd procent ingezet. Je moet rekenen, zo’n choreo, daar zijn we toch 28 uur aan bezig. Laura en ik steken daar dus ontzettend veel tijd in. Als dat dan twee keer na elkaar afgekraakt wordt... Da’s slikken.”

Afgebroken

“Ik vind het gewoon jammer dat het menselijke aspect af en toe wordt vergeten”, gaat Christoff verder. “Ik ben geen professionele danser, hé. Ik ben een amateur, die alleen maar z’n uiterste best kan doen. Ondanks de drukke carrière die ik daarnaast nog heb.”

“Ik spreek me niet uit over technische fouten, maar iedereen kon zien dat die tweede dans me heel goed lag, dat ik er helemaal mezelf in kon zijn. Als ook dát wordt afgebroken... Tja, beter gaat het echt niet worden, hoor. Dat was honderd procent Christoff”, besluit de zanger.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Christoff  I  shownieuws