Dinsdag 8 Oktober 2019 - 16:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Charlotte uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ voelt zich afgedankt: “Wat een ontgoocheling”

Charlotte uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ voelt zich afgedankt: “Wat een ontgoocheling”

De innemende brievenschrijfster Charlotte (25) bleef verdwaasd achter toen bleek dat boer Stephan drie andere vrouwen meenam naar Canada. In Dag Allemaal vertelt ze wat er toen door haar heen ging.

“Alle meisjes waren ervan overtuigd dat Stephan Aline ging meenemen, omdat zij eigenlijk de vrouwelijke versie van hem is”, vertelt Charlotte. “Het was wel een ontgoocheling, toen ik er niet bij was.” Toen bekend werd dat Stephan toch uitdrukkelijk achter haar vroeg, geschiedde er een unicum in ‘Boer Zoekt Vrouw’: voor de eerste keer ooit mocht een boer geen drie, maar vier vrouwen meenemen.

“Ik was in het begin een beetje terughoudend, omdat ik mij tweede keuze voelde”, bekent ze. “Maar uiteindelijk vond ik dat ik deze kans moest grijpen. Stephan heeft tenslotte naar mij gevráágd, dat betekent toch iets. Ik was vooral bang voor de reactie van de andere meisjes omdat zij zo nog minder tijd met Stephan konden doorbrengen.”

Streepje voor

“In het begin waren ze heel blij om mij te zien, maar later drong het wel tot hen door dat ze nu een extra concurrente hebben. Zij kregen de indruk dat zij niet meer goed genoeg waren”, zegt Charlotte.

Boer Stephan laat alvast weten dat Charlotte zeker geen streepje voor heeft op de rest. “De andere meisjes moeten niet jaloers zijn op Charlotte, want ze beginnen allemaal op gelijke voet. Echt waar”, belooft hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Boer zkt Vrouw  I  shownieuws