Frances Lefebure heel eerlijk: “Ik heb daar echt spijt van” Buitenland
Buitenland

Frances Lefebure heel eerlijk: “Ik heb daar echt spijt van”

Frances Lefebure heel eerlijk: “Ik heb daar echt spijt van”

Frances Lefebure (31) zorgt er vanaf zondag 13 oktober persoonlijk voor dat ons land een klein beetje beter gemaakt wordt in ‘Make Belgium Great Again’. In Dag Allemaal bespreekt ze ook haar eigen kleine kantjes die beter kunnen.

“Ik heb heel veel kleine kantjes”, zegt ze ongegeneerd. “Ik kan nogal bazig zijn tegen mensen in mijn omgeving. Als het gaat over dingen waarvan ik zelf denk dat ik het beter weet, wil ik absoluut mijn gelijk halen. Het valt ook soms in slechte aarde bij mijn lief. Dat gaat vaak over kleine dingen, en achteraf heb ik er altijd echt spijt van.”

Zo neemt de dominante kant van Frances het over op momenten wanneer haar partner bijvoorbeeld achter het fornuis staat. “Ik bemoei mij daar dan constant mee. Dan moet hij dat gerecht klaarmaken zoals ík dat wil -met die en die kruiden- en dat vindt hij mega-irritant. Terecht natuurlijk. En op zo’n moment ontstaan er discussies.” Gelukkig leert Frances uit haar fouten. “Tegenwoordig ga ik gewoon weg uit de keuken als hij bezig is, omdat ik het moeien toch niet kan laten”, zegt ze.

Populair

Laatste nieuws