Donderdag 10 Oktober 2019 - 07:15   I   door Redactie

‘Blind Getrouwd’-koppel Victor en Line hebben verrassend nieuws: “Het is alsof niemand het kan geloven”

‘Blind Getrouwd’-koppel Victor en Line hebben verrassend nieuws: “Het is alsof niemand het kan geloven”

Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ lopen op wolkjes. Ze zijn het enige koppel van het vierde seizoen dat nog bij elkaar is en afgelopen zomer raakte bekend dat ze ook nog eens gaan samenhokken.

HLN meldt nu dat Victor zijn eigen huis nu te koop zet en dat het koppel zeker niét in Arendonk op zoek is naar een nieuw stulpje. En dat komt toch wel een beetje als een verrassing. Was hij niet zo verknocht aan zijn hometown? “Het is alsof niemand het kan geloven”, lacht Victor.

“Maar het is wel degelijk de waarheid. Natuurlijk ga ik Arendonk missen, maar uit het oog is in dit geval zeker niet uit het hart. Mijn familie en vrienden wonen er nog en ik keer nog heel vaak terug, maar we moeten het proberen. Als ik het nu niet doe, zou ik er later alleen maar spijt van hebben.”

Budget

Line en Victor maakten afgelopen zomer nog bekend dat ze samen op zoek zijn naar een huis, maar alles begint nu stilaan in zijn plooi te vallen. “Om een nieuw huis te kopen, moeten we natuurlijk eerst budget hebben, daarom verkoop ik mijn huis”, aldus Victor.

“Op dit moment zijn zowel een appartement als een huis nog een optie. Maar het zal zeker niet in Arendonk zijn. We zoeken iets in de regio tussen Berchem en Lier. Het liefst is dat natuurlijk een groot huis met een grote tuin op een perfecte ligging, maar we blijven uiteraard afhankelijk van het budget. De eerste stap is nu mijn huis verkopen, daarna zien we wel hoe het verder gaat”, besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws  I  n365