Zo ziet Lola McQueen uit Belgium's Got Talent er in het echte leven uit: "Ik ben pas laat uit de kast gekomen" Buitenland
Buitenland

Zo ziet Lola McQueen uit Belgium's Got Talent er in het echte leven uit: "Ik ben pas laat uit de kast gekomen"

Zo ziet Lola McQueen uit Belgium's Got Talent er in het echte leven uit: "Ik ben pas laat uit de kast gekomen"

Lola McQueen kreeg tijdens de audities van Belgium's Got Talent een Golden Buzzer van Stan Van Samang, die zwaar onder de indruk is. Lola is immers doof en beweegt toch vlot mee op de golven van de muziek.

In het echte leven is Lola McQueen het alter ego van Alexander Decrans. De Antwerpse jongeman is gelukkig samen met een andere man.

"Ik ben een man, en ik wil helemaal geen vrouw worden. Lola is voor mij een soort van levende kunst", vertelt hij in TV-Familie. "Ik ben vrij laat uit de kast gekomen overigens: op mijn 18de. Tja, ik kende geen andere homo's, in de dovengemeenschap was ik één van de eersten."

"Ik was bang om vrienden te verliezen, maar da's gelukkig niet gebeurd... En nu doe ik dus mee aan 'Belgium's Got Talent'. Héél spannend en leuk. En ik leer daar veel toffe mensen kennen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws