Woedende Thibaut Courtois haalt zwaar uit: "Echt een gebrek aan respect" Sport
Sport

Woedende Thibaut Courtois haalt zwaar uit: "Echt een gebrek aan respect"

Woedende Thibaut Courtois haalt zwaar uit: "Echt een gebrek aan respect"

Thibaut Courtois zal bij de Spaanse pers wel nooit in de bovenste schuif liggen. Dat blijkt nog maar eens. Na de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge deden verhalen de rond dat Courtois de druk bij Real niet aankan en daardoor zelfs zou kampen met paniekaanvallen.

Real Madrid ontkrachtte die geruchten al snel met een officieel statement en nu heeft ook Courtois zelf gereageerd. “Ik weet wat het is om voor een absolute topclub te spelen”, tekent Het Nieuwsblad op uit een reactie die Courtois aan AS gaf.

“Ik heb op dit moment geen last van dergelijke problemen en ben heel gelukkig. De media hebben een bepaalde verantwoordelijkheid en moeten dan geen leugens verzinnen", haalt Courtois zwaar uit.

"We doen er alles aan om de kritiek te veranderen in applaus"

"Ik zie dit bovendien als een gebrek aan respect. Tegenover mij, maar ook tegenover mensen die echt last hebben van angstaanvallen. Het klopt dat de supporters in het Bernabéu kritisch zijn, dat weten we ook. Maar we doen er alles aan om de kritiek te veranderen in applaus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws