Matthias Schoenaerts doet zeer straffe uitspraak over zijn woelig liefdesleven: “Ik heb er keiveel” Buitenland
Buitenland

Matthias Schoenaerts doet zeer straffe uitspraak over zijn woelig liefdesleven: “Ik heb er keiveel”

Matthias Schoenaerts doet zeer straffe uitspraak over zijn woelig liefdesleven: “Ik heb er keiveel”

Matthias Schoenaerts krijgt in Hollywood veel lof voor zijn vertolkingen. Onze landgenoot speelt er momenteel de pannen van het dak en staat op de set met wereldsterren als Meryl Streep en Antonio Banderas.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws praat de superster over zijn liefdesleven en doet daarbij een straffe uitspraak. Op de vraag of hij momenteel een vriendin heeft, antwoordt hij: “Ik heb er keiveel. Hoe goed is dat als antwoord? Maar het is nog waar ook. Wat dacht je? Dat ik één vriendin had? Dat gaat niet. Ik ben heel de tijd overal ter wereld.”

“Ik spreek de waarheid”, gaat Schoenaerts verder. “Al zal dit wellicht tegen mij gebruikt worden. Ach, so what? Ik sta voor alles open. Ik héb ook die behoefte aan een relatie, hoor. Maar alles op zijn moment. En alleen als het helemaal juist voelt. Organisch. Go with the flow.”

Hypocriet

“Er zijn zoveel fantastische mensen”, klinkt het verder. “Zoveel mooie en boeiende vrouwen. Ik ga daar niet hypocriet over doen. Ik ben op een punt in mijn leven waarop ik dat allemaal kan onderzoeken en ondervinden. Is dat excessief? Soms wel, soms niet. So what? Let people judge me.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws