‘Familie’-kijkers maken zich nu al grote zorgen over de komst van Karen Damen: “Hopelijk gebeurt dat niet, of ik stop met kijken” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-kijkers maken zich nu al grote zorgen over de komst van Karen Damen: “Hopelijk gebeurt dat niet, of ik stop met kijken”

‘Familie’-kijkers maken zich nu al grote zorgen over de komst van Karen Damen: “Hopelijk gebeurt dat niet, of ik stop met kijken”

Er heerst veel drukte rond Karen Damen na de bekendmaking van haar verhuis naar VTM. Karen gaat een rol spelen in de populaire soap ‘Familie’, en daar maken sommige kijkers zich blijkbaar toch wat zorgen over.

Hoewel de reacties aanvankelijk laaiend enthousiast waren, uiten nu ook heel wat fans hun ongerustheid. Één zorgenpuntje in het bijzonder komt dikwijls bovendrijven bij reacties op de sociale media. Hopelijk spreekt ze zo plat niet als ze anders doet”, klinkt het bij een ‘Familie’-kijker.

“Pas op, wel een zeer toffe madam hoor Karen en ik zie ze graag komen, maar graag in een wat duidelijkere taal”, voegt deze eraan toe. Bij een ander klinkt het: “Deze ochtend op de radio, één en al dialect. Hopelijk praat ze wat ABN in Familie, anders denk ik dat ik ga moeten stoppen met kijken”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws