Maandag 14 Oktober 2019 - 21:30   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

An Lemmens kan haar verslaving niet meer de baas: “Ik doe het zelfs ’s avond in mijn bed”

An Lemmens heeft haar nieuwe verslaving niet meer in de hand. Dat schrijft ze op haar Instagrampagina.

An Lemmens kan haar verslaving niet meer de baas: “Ik doe het zelfs ’s avond in mijn bed”

De presentatrice geeft ruiterlijk toe dat ze verslaafd is aan een nieuw tijdverdrijf, namelijk podcasts. “Ik heb al een tijdje een nieuwe verslaving”, zo begint An.

“Gelukkig geen gevaarlijke. Want ik doe het in de wagen terwijl ik rijd, terwijl ik in de make-up zit voor opnames, en zelfs ‘s avonds in mijn bed! Podcasts luisteren. Heerlijk! Ik geef jullie graag mijn favorieten mee, en hou je niet in om jouw aanraders hieronder te delen”, laat ze weten.

View this post on Instagram

Ik heb al een tijdje een nieuwe verslaving. Gelukkig geen gevaarlijke. Want ik doe het in de wagen terwijl ik rijd, terwijl ik in de make-up zit voor opnames, en zelfs ‘s avonds in mijn bed! Podcasts luisteren. Heerlijk! Ik geef jullie graag mijn favorieten mee, en hou je niet in om jouw aanraders hieronder te delen! ❤️ 🎧 Serial 🎧 Caliphate 🎧 Man in the window 🎧 Criminal 🎧 Over My dead Body : Joe Exotic 🎧 The Skinny confidential Him & Her : aflevering met Bob Forrest 🎧Monster : The Zodiac Killer 🎧In the Dark 🎧Eva Kor : surviving the angel of Death 🎧 En in het Nederlands : “Waarom”, “Laura H.” en “Bob”. #podcast #tijdverdrijf #nieuweverslaving #deeljouwtips #outlanderphev #mitsubishimotorsbelux #indeauto #inbed #inmakeup

A post shared by An Lemmens (@anlemmensofficial) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  An Lemmens  I  shownieuws