Dinsdag 15 Oktober 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Eline De Munck deelt topless foto vanop de massagetafel

Eline De Munck deelt topless foto vanop de massagetafel

Eline De Munck spitst zich de laatste jaren vooral toe op haar mode -en brillenmerk. Veel vrije tijd heeft de zakenvrouw dan ook niet. Op Instagram zien we hoe Eline op een van die schaarse vrije momentjes geniet van een deugddoende massage.

“Ontspannen is voor mij 1 van de moeilijkste dingen die er bestaan. En toen ik daar lag met al die lekker ruikende crèmes op mijn gezicht… viel ik in slaap”, schrijft ze bij de foto.

View this post on Instagram

Thank you @yvesrocherbelgium for spoiling me and my skin! Ik ben zo een vrouw die nooit een verzorging of massage laat doen onder het motto van ‘te weinig tijd’ en toen #YvesRocherBelgium me uitnodigde was ik als ambassadrice van hun geweldige producten wel benieuwd om te kijken of het me zou lukken hier echt van te genieten, want ontspannen is voor mij 1 van de moeilijkste dingen die er bestaan. En toen ik daar lag met al die lekker ruikende crèmes op mijn gezicht...viel ik in slaap! 😂 toen ik wakker werd was ik helemaal zen en waren mijn poriën mij dankbaarder dan ooit #IkWeetWatMijnMaandelijkseRetreatWordt #ActBeautiful #Ad #BotanicalBeauty #EindelijkOntspannen #DankUYvesRocher #HappyAmbassador

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Eline De Munck  I  shownieuws