Dinsdag 15 Oktober 2019 - 15:40   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Joyce De Troch praat openhartig over haar dochters: “Het is verschrikkelijk om te zien”

Joyce De Troch praat openhartig over haar dochters: “Het is verschrikkelijk om te zien”

Joyce De Troch en haar partner Gert zijn reeds vijftien jaar een koppel en hebben samen twee dochters, Alexia (10) en Adriana (8).

Joyce is een strenge, maar rechtvaardige moeder. De twee meisjes mogen zo bijvoorbeeld van hun mama wel op een gedeelde Instagramaccount, maar deze is alleen zichtbaar voor familie. Ze moet ook steeds haar goedkeuring geven als de meisjes iets willen posten.

“Ik geef hen bewust veel complimenten, ten gepasten tijde”, zegt Joyce op de vraag van Story of haar dochters bezig zijn met hun uiterlijk. Het zou namelijk een trend zijn bij vijftienjarige meisjes om hun lippen te laten opspuiten. “Dat lijkt me heel vroeg”, klinkt het.

Verschrikkelijk

“Het is verschrikkelijk om te zien dat zoveel jonge meisjes al opgespoten lippen, dikke jukbeenderen en fout getatoeëerde wenkbrauwen hebben. Aan dat soort dingen doe ik niet mee”, aldus de voormalige presentatrice. “Maar als onze dochters ongelukkig zouden zijn over bijvoorbeeld flaporen of een grote neus, geef ik hen misschien zelfs wel een operatie cadeau”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Joyce De Troch  I  shownieuws