Het wordt allemaal te veel voor Evy Gruyaert: Ze breekt helemaal Buitenland
Buitenland

Het wordt allemaal te veel voor Evy Gruyaert: Ze breekt helemaal

Het wordt allemaal te veel voor Evy Gruyaert: Ze breekt helemaal

Zondagavond verliet Evy Gruyaert ‘Dancing with the Stars’ in tranen. Ze kreeg niet de laagste score, maar het publiek stemde haar uit de wedstrijd.

aar hoe je het ook draait of keert: het programma had zijn tol toen al geëist, met een inzinking en blessures tot gevolg. “Voor alle duidelijkheid: ik dans ontzettend graag. Ik vind het grensverleggend”, vertelt Evy in Story. “Maar ja, ik was toen even aan het eind van mijn Latijn.”

“Op dat moment liep ik mezelf al een tijdje voorbij om overal op tijd te geraken. en dan kreeg ik ook nog eens een migraine-aanval… Ik voelde gewoon dat een goeie huilbui deugd ging doen. Net op dat moment wilde de regisseur van ‘Dancing’ een vlogje maken.”

Part of the game

“Mijn eerste reactie: ‘Zot, niemand moet mij zo zien’”, bekent ze. “Maar als snel besefte ik: ‘Ach, waarom ook niet?’ Het is part of the game. Ik hoop alleen dat het niet overkwam als een halve depressie. Want dat was totaal niet het geval”, beklemtoont Evy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws