Woensdag 16 Oktober 2019 - 17:00   I   door Redactie

Model brengt Courtois in verlegenheid na romance: “Weet je wat hij toen deed?”

Model brengt Courtois in verlegenheid na romance: “Weet je wat hij toen deed?”

Thibaut Courtois blijft in Spanje voor commotie zorgen. Is het niet met zijn sportieve prestaties, dan wel met zaken uit zijn privéleven. Zo is de Spaanse Alba Carrillo nog niet vergeten hoe Courtois haar behandeld heeft.

Carrillo en Courtois zouden kortstondig iets met elkaar gehad hebben, maar de romance hield niet lang stand. Achteraf liep het grondig mis, zo getuigt Carrillo nu.

"Ik leerde Courtois kennen via Instagram. Eigenlijk zocht ik gewoon contact met hem omdat mijn zoontje graag zijn keeperhandschoenen wilde. Plots begon zijn ex (Marta Dominguez, ook de moeder van Courtois' kinderen, nvdr.) hem onder druk te zetten. Hij had het ook druk met het voetbal en dus was ik nog het laatste van zijn zorgen."

"Toen werd ik kwaad. Heel kwaad"

"Een hele tijd later kreeg Courtois in een radioprogramma een vraag over mij. Hij begon gewoon te lachen. Toen werd ik kwaad. Heel kwaad. Ik heb hem berichtjes gestuurd en hem van antwoord gediend. Weet je wat hij toen deed? Mij blokkeren, zodat ik hem niet meer kon bereiken", besluit Carrillo.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  sport