Donderdag 17 Oktober 2019 - 12:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Goedele Liekens ligt onder vuur: “Mevrouw de volksvertegenwoordiger heeft blijkbaar belangrijker dingen te doen”

Goedele Liekens ligt onder vuur: “Mevrouw de volksvertegenwoordiger heeft blijkbaar belangrijker dingen te doen”

Goedele Liekens is binnenkort te zien in het nieuwe datingprogramma ‘Celebs Gaan Daten’. Daarin slaat ze met Jani Kazaltzis aan het koppelen, maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

Radiomaker Vincent Byloo liet zich in zijn column in De Morgen opvallend negatief uit over de beslissing van Goedele Liekens om mee te doen aan het programma. “Mevrouw de volksvertegenwoordiger heeft dus belangrijker dingen aan haar hoofd dan het volk te vertegenwoordigen”, stelde de radiopresentator van Radio 1.

“Zou ze de federale alfamannetjes al warm hebben kunnen maken voor de vrouwenzaak?”, vroeg Byloo zich hardop af. “En heeft ze überhaupt al een plenaire vergadering bijgewoond? Het waren maar een paar van de vragen die deze week in me opborrelden. En kijk: de antwoorden kwamen me als vanzelf toegewaaid…”

Skills

“’Goedele en Jani slaan aan het koppelen’, zo bluste een krantenkop mijn acute nieuwsgierigheid”, ging Byloo verder. “Mevrouw de volksvertegenwoordiger heeft dus belangrijker dingen aan haar hoofd dan het volk te vertegenwoordigen: ze is aan het koppelen geslagen met Jani Kazaltzis….”

“Als het kersverse Kamerlid dan toch zo’n deskundige matchmaker blijkt te zijn, waarom zou ze die skills dan niet inzetten voor een veel urgentere toenaderingsopdracht? Dat het paleis haar maar gauw opvordert als Koninklijk Koppelaar. Ze heeft er de kwaliteiten voor. En kennelijk ook de tijd”, besloot hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Goedele Liekens  I  n365  I  shownieuws