Donderdag 17 Oktober 2019 - 16:46   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck zwaar onder vuur: “In het echt ben je ook zo'n bitch”

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck zwaar onder vuur: “In het echt ben je ook zo'n bitch”

In ‘Thuis’ was Christine, de rol die Daphne Paelinck vertolkte, zeker niet de populairste. Geregeld kreeg de ex van Bob kritiek op haar uitgesproken karakter.

In een gesprek met Story praten Daphne en Tine Priem, die de rol van Tamara op zich neemt, vrijuit over hoe het is om bekend te zijn. Aan deze bekendheid hangt een donkere kant, vertellen ze. “Je leert wel om te gaan met die aandacht”, zegt Tine. “De eerste maanden heb ik echt wel afgezien van mijn bekendheid. Ik merkte dat ik gereserveerder was geworden.”

Daphne beaamt dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. “Ik heb mezelf ook een tijdje in een keurslijf laten wringen. Dat zit zo: ik ben bijziend en zie niet goed zonder bril. Op een dag had een dame op straat naar mij gelachen toen ik mijn bril niet op had.”

Bitch

“Van nature heb ik ook een strenge blik. Die vrouw stuurde me een bericht dat ze teleurgesteld was, omdat ik in het echt blijkbaar óók zo’n bitch ben als in Thuis. Dat hakte er zo hard in, dat ik een tijdje áltijd mijn bril gedragen heb op straat”, aldus de actrice.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws