Koen en Kris Wauters breken collega volledig af: “Het trekt helemaal nergens op” Buitenland
Buitenland

Koen en Kris Wauters breken collega volledig af: “Het trekt helemaal nergens op”

Koen en Kris Wauters breken collega volledig af: “Het trekt helemaal nergens op”

Rapper Frenna bracht eerder dit jaar een cover uit van het alom bekende Clouseaunummer ‘Daar Gaat Ze’. Koen en Kris Wauters gaven hun mening hierover op de Nederlandse radio, en ze waren niet mild.

“Ik vind het geweldig dat jongere generaties op deze manier het nummer horen”, zei Kris Wauters over de remake van hun megahit uit 1990. “Anders zouden ze het nooit horen en er nooit mee in contact komen. Maar de versie zelf vind ik helemaal niets. De ziel is weg, door de manier waarop het lied is gemaakt.”

Daar stopte Kris nog niet. “Voor mij is het een heel emotioneel nummer, maar in die nieuwe versie zit geen emotie.” Zijn broer Koen was minder streng. “Mensen zijn tegenwoordig heel andere dingen gewend dan in de jaren negentig”, beseft hij. “De nieuwe versie heeft wel iets en toont aan dat het gewoon een sterk nummer is. Het is leuk gedaan, maar ik zou zelf altijd kiezen voor het origineel, dat nog steeds fier overeind blijft.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws