Vrijdag 18 Oktober 2019 - 16:00   I   door Redactie

Filip Joos over Kevin De Bruyne: "Alarmerend en een groot probleem"

Kevin De Bruyne begon uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar ondertussen ligt de Rode Duivel wel alweer in de lappenmand. Tegelijkertijd laat ook Manchester City het afweten in de Premier League.

Filip Joos over Kevin De Bruyne:

"Het is te vroeg om te zeggen dat Liverpool los is, maar het is wel alarmerend voor Manchester City en dan vooral de manier waarop", stelt commentator Filip Joos bij Sporza.

"Zonder De Bruyne draait het niet en dat is een groot probleem", merkt Joos op. "Ik zie De Bruyne nog altijd niet als een blessuregevoelige speler - waarom weet ik niet - maar eigenlijk is hij dat de voorbije jaren wel. Als De Bruyne speelt, straalt hij zoveel energie uit en neemt hij die ploeg echt op sleeptouw. Maar hij speelt niet alles en dan heeft City het moeilijk."

"Zonder De Bruyne dondert City uit de Champions League"

"Manchester City moet eigenlijk al alles gaan halen tegen de topploegen en daar zie ik ze wel toe in staat, maar dan wel mét Kevin De Bruyne. Hij is de motor, de man die het overwicht wél kan omzetten in kansen. Maar stel dat hij out is in maart, dan donderen ze uit de Champions League met het niveau dat ze nu halen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  sport