Vrijdag 18 Oktober 2019 - 14:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Laura uit 'Temptation Island' in elkaar geslagen door boze kijker

Laura uit 'Temptation Island' in elkaar geslagen door boze kijker

Laura Moenaert nam deel aan het voorbije seizoen van Temptation Island. Die deelname is haar duur komen te staan. Laura werd namelijk op straat in elkaar geslagen.

De reden? Ze hield haar te afzijdig in het programma. Een boze kijker kon dat klaarblijkelijk niet pikken.

"Wow! Vandaag is het "Exact 4 maanden geleden" dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. De reden was omdat ik volgens hun: "temptation island heb verpest dit jaar". Ik heb sindsdien verzorging gekregen, afgelopen 4 maanden en gisteren was mijn laatste consultatiešŸ™‹‍ā™€ļø. Ik heb een lastige periode achter de rug gehad. Naast dit voorval zijn er heel veel mensen die commentaar op mij hadden en ook op Roger", vertelt Laura.

"Op zich vond ik de commentaar die ik naar mijn hoofd kreeg gegooid niet zo erg. Ik kon er wel goed met om. Maar wat ik echt vreselijk vond is hoe mensen slecht konden praten over Roger. Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn. Zonder zijn bescherming zou ik mij vaak niet veilig gevoeld hebben op straat. Hij is echt de reden waarom ik nog steeds gezond kan rondwandelen... mentaal & fysiek."

Bescherming van Roger

"Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren. Maar ondanks dat heeft Roger mij altijd beschermd op straat, mij op cruciale momenten geholpen en daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar! Ik vond het dan ook heel hard om te horen hoe sommige temptationkijkers over Roger spraken omwille van de laatste aflevering, is echt zo onterecht en voel me ook schuldig daarvoor. Ik vind het ook heel jammer hoe de makers het dan ook hebben geknipt en geplakt."

"Maar gelukkig zijn we nu 4 maanden later, ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties! Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tempation Island  I  shownieuws  I  n365