Zaterdag 19 Oktober 2019 - 17:00   I   Foto: VRT  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Erg verrassend nieuws over rol van Leen Dendievel in Thuis

Erg verrassend nieuws over rol van Leen Dendievel in Thuis

Leen Dendievel heeft afscheid genomen van 'Thuis'. Kaat is naar het buitenland vertrokken. Toch laat 'Thuis'-producer Hans Roggen weten dat de kans groot is dat ze nog terugkeert in de soap.

"Ja, daar staat zij wel voor open, maar dan zal het vooral voor kerstfeestjes en andere korte momenten zijn", zegt Roggen. "Sally-Jane Van Horenbeeck en Mark Tijsmans deden dat vorig seizoen ook toen ze in een flits opdaagden bij het huwelijk van Peggy’s mama Rosa met Steven. Het leek ons logisch dat dochter en schoonzoon daarop aanwezig zouden zijn. En de agenda’s van de acteurs lieten dat ook toe."

En zo verkast Kaat dus voor de tweede keer naar het buitenland. "Voor de ‘Thuis’-kijker is dat geen supergrote verrassing, want Kaat liet meermaals blijken dat ze zich niet goed in haar vel voelde en nood had aan verandering", klinkt het in Dag Allemaal. 

"Ze stopte als hulpkok in de Withoeve, gaf nadien haar studie op, wees Kobe af en werd vervolgens zelf afgewezen door Jacques, die qua leeftijd gerust haar vader kon zijn. Thilly gaf de ultieme voorzet door te zeggen dat ze haar leven en toekomst weer zelf in handen moest nemen. En die liggen in het buitenland."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws