Clement bijt van zich af na Moeskroen: "Dat kan gewoon niet" Sport
Sport

Clement bijt van zich af na Moeskroen: "Dat kan gewoon niet"

Clement bijt van zich af na Moeskroen: "Dat kan gewoon niet"

Club Brugge won nipt op het veld van Moeskroen. Het was allerminst een onvergetelijke prestatie van blauw-zwart, maar de drie punten zijn uiteraard wel binnen.

"Ik ben heel tevreden", reageert coach Philippe Clement. "Omdat we hier dik verdiend gewonnen hebben. Op basis van ons spel en van de kansen die we creëerden. Oké, het was een moeilijke wedstrijd, maar dat had veel met de tegenstander te maken. Moeskroen is een heel goeie ploeg, met een coach die hoog druk wil zetten en de tegenstander pijn wil doen. Het was de verdienste van Moeskroen dat we voor rust weinig kansen bijeen voetbalden."

"Trouwens, als mensen verwachten dat Club overal met 0-4 of 0-5 gaat winnen... Da's gewoon niet realistisch. Elke week weer probeert de tegenstander ons uit ons evenwicht te brengen - Moeskroen had twee weken om deze match voor te bereiden, terwijl wij twaalf internationals zagen vertrekken en eigenlijk maar één dag met iedereen konden trainen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws