Zondag 20 Oktober 2019 - 12:00   I   Bron: HLN  I   door Redactie

Meghan Markle breekt helemaal en geeft in tranen toe: "Het klopt, ja"

Meghan Markle breekt helemaal en geeft in tranen toe:

Meghan Markle heeft voor het eerst gereageerd op de immense impact die al de berichtgeving rond haar persoon op haar heeft. Sinds ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry wordt ze voortdurend onder vuur genomen door de Britse tabloids.

“Bedankt om me dat te vragen”, zegt Meghan vervolgens tegen de reporter van de documentaire  ‘Harry & Meghan: An African Journey’. “Slechts weinig mensen vragen mij of het wel goed met me gaat. Maar achter de schermen is het wel de realiteit waar ik door ga.” De presentator zegt daarop dat ze dan beter gewoon kan zeggen dat het niet goed gaat. Daarop moet Meghan haar tranen verbijten. “Ja, dat klopt.” 

Ook tijdens de zwangerschap was al de aandacht voor haar zeer zwaar voor Meghan. “Kijk, elke vrouw - en al zeker als je zwanger bent -  is echt kwetsbaar. Dus dat was echt een uitdaging”, zei ze. “Je hebt net een pasgeborene en als vrouw... het is veel. Dus je gooit het maar mee op de hoop terwijl je probeert om een nieuwe mama of een pasgetrouwde vrouw te zijn”. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Meghan Markle  I  shownieuws  I  n365