Zondag 20 Oktober 2019 - 17:00   I   door Redactie

'Real Madrid dwingt Courtois om te vertrekken, monstertransfer op til'

'Real Madrid dwingt Courtois om te vertrekken, monstertransfer op til'

Thibaut Courtois speelt sinds vorige zomer bij Real Madrid, maar veel plezier beleefde de Rode Duivel nog niet aan zijn droomtransfer. Na dit seizoen lijkt er zelfs al een eind te komen aan de samenwerking tussen Real en Courtois.

Binnen het bestuur van Real Madrid is niet iedereen het erover eens dat Courtois de juiste doelman is voor De Koninklijke. Daar komt nu nog eens bovenop dat Real ook een absolute toptransfer zou kunnen afronden... op voorwaarde dat het Courtois van de hand doet.

Raiola speelt vuil spel

Zo zou Mino Raiola zijn cliënt Paul Pogba naar Santiago Bernabéu willen loodsen, maar alleen als Alphonse Aréola eerste doelman van Real Madrid wordt. Real huurt de Fransman, die eveneens in de portefeuille van Raiola zit, op dit moment van PSG.

Aan het einde van dit seizoen zou Real de keeper definitief kunnen aantrekken. Als De Koninklijke Pogba wil strikken, dan moet het dus allereerst werk maken van de komst van Aréola. Trainer Zinédine Zidane zou het plan alvast genegen zijn. Hij gelooft hard in Aréola en wil Pogba er héél graag bij.

Transfer voor Courtois

Voor Courtois ziet het er plots dus wel érg benard uit. Hij dreigt het kind van de rekening te worden. Een gedwongen vertrek bij Real Madrid lijkt in de maak.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  Manchester United  I  PSG  I  voetbal