Rode Duivel valt plots hard op: "Het is eigenlijk diefstal" Sport
Sport

Rode Duivel valt plots hard op: "Het is eigenlijk diefstal"

Rode Duivel valt plots hard op: "Het is eigenlijk diefstal"

Bij de Rode Duivels wordt hij steeds belangrijker en ook bij Leicester City eist Youri Tielemans een steeds belangrijkere rol op. Iets wat ook analist Phil Neville niet is ontgaan.

De Engelse analist, ex-speler van Manchester United, is serieus onder de indruk van Tielemans. "Leicester mag zich gelukkig prijzen met hem. Hij is jong, maar heeft zoveel kwaliteiten. Eigenlijk is hij de complete middenvelder", tekende Sporza op uit de mond van Neville.

"Tielemans heeft een goeie techniek en een goed schot en slaagt erin steeds de ruimtes te vinden op het veld. Hij ziet het allemaal goed en heeft de gave om steeds op het juiste moment op de juiste plaats te staan."

Diefstal

Neville stelt tot slot vast dat Leicester City afgelopen zomer een gouden zaak deed door Tielemans definitief in te lijven. "Tielemans past perfect in het systeem dat coach Brendan Rodgers wil spelen. Ze betaalden 40 miljoen pond voor hem, dat is eigenlijk bijna diefstal", besluit Neville.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws