Klimaatspijbelaar Anuna De Wever (17) bedreigd, moeder dient klacht in Royalty
Royalty

Klimaatspijbelaar Anuna De Wever (17) bedreigd, moeder dient klacht in

Klimaatspijbelaar Anuna De Wever (17) bedreigd, moeder dient klacht in

Anuna De Wever en haar tweelingszus krijgen bedreigingen. De Wever is de initiatiefneemster van de klimaatspijbelaars. De moeder van de tweelingzussen, Katrien Van der Heyden, stapte naar de politie.

"Gisteren voor het eerst naar de politie moeten gaan”, schrijft ze. “Mijn tweelingdochters zijn bedreigd door een tweeloop."

"Wie haat zaait zal cynisme oogsten. Verbittering zuigt een samenleving enkel verder in het moeras, het zijn emoties die energie leeg doen lopen en op termijn niemand helpen vooruit te gaan”, zegt ze nog.

“Wat we nodig hebben is verbinding, hoop en vooral de moed om over de grenzen van links en rechts heen elkaar terug begripvol in de ogen te durven kijken. Luisteren naar de pijn van de andere kant en kijken hoe we samen uit het moeras kunnen geraken.”

“Misschien is dat nog het meest bedreigende aan mijn kinderen”, denkt de mama van Anuna ook. “Dat ze niet in staat zijn te haten, en daarom authentiek kunnen blijven hopen en verbinden. Uiteindelijk wint liefde altijd. Uiteindelijk zullen we moeten samenwerken. Uiteindelijk moeten we die luie zetel uit en het licht terug aansteken in ons leven."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws