Maandag 21 Oktober 2019 - 11:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: ITV News  I   door Redactie

Het gaat helemaal niet goed met Meghan Markle: “Ik heb echt geprobeerd, maar het is te schadelijk”

Het gaat helemaal niet goed met Meghan Markle: “Ik heb echt geprobeerd, maar het is te schadelijk”

Tijdens hun recente rondreis door zuidelijk Afrika, werden de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle gevolgd door journalisten Tom Bradly en Chris Ship. De persoonlijke gesprekken die ze hadden, werden in een documentaire gegoten en hierin blijkt dat Meghan het heel moeilijk heeft.

"Toen ik Harry leerde kennen, waren mijn Amerikaanse vrienden enthousiast, maar een Britse vriend waarschuwde mij: 'trouw niet met hem, de Britse tabloids zullen je leven verwoesten'. Als Amerikaanse kende ik die tabloids niet, en heel naïef, ik snapte het ook niet”, bekent Markle.

"Ik heb nooit gedacht dat het makkelijk zou zijn, maar ik dacht dat het tenminste fair zou zijn, eerlijk. En net dat is het deel dat heel moeilijk is. Ik heb geprobeerd om die Britse eigenschap van de stiff upper lip over te nemen als een manier om daarmee om te gaan", zegt ze.

Schadelijk

"Ik heb geprobeerd, echt geprobeerd, maar die strategie kan heel erg schadelijk zijn, in je binnenste zelf." Op de vraag van Tm Brady of het goed met haar gaat, antwoordt ze: "Bedankt om dat te vragen, niet veel mensen vragen of het goed met me gaat. Maar het is een heel echt iets om mee om te gaan, achter de schermen."

"Zou het juist zijn om te zeggen dan, dat het niet goed is? Dat het een strijd is?" Waarop Meghan, na een korte stilte, “ja” antwoordt.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Harry  I  Meghan Markle