Maandag 21 Oktober 2019 - 15:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Instagram  I   door Redactie

Emotionele Monique Westenberg heeft een erg ontroerende boodschap voor André Hazes

Emotionele Monique Westenberg heeft een erg ontroerende boodschap voor André Hazes

André Hazes beleeft spannende tijden. De ‘Leef’-zanger verkoopt de ene na de andere Ahoy uit alsof het niets is, en daar is zijn vriendin Monique Westenberg ontzettend fier op.

Monique schrijft op Instagram een pakkende boodschap voor ‘haar’ André. "Zelfvertrouwen is niet het podium op gaan en denken dat je beter bent dan een ander. Zelfvertrouwen is dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander", schreef ze vrijdagavond na het eerste optreden van Dré.

“De avond nadert, de zenuwen stijgen", begint Monique. "Naar dit moment heb jij maanden toegeleefd en keihard voor gewerkt. Samen met jouw fantastische band”, aldus Monique. “De lichten zijn gedimd, een peptalk, een knuffel, oortjes gaan in. Nog even en dan… SHOWTIME!"

Zelfvertrouwen

“Daar sta je vol zelfvertrouwen", vervolgt ze. "Want zelfvertrouwen is niet het podium op gaan en denken dat je beter bent dan een ander. Zelfvertrouwen is dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander. Rock the stage! (En hopelijk kan ik je na deze dagen weer achter het behang vandaan halen)"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Monique Westenberg  I  André Hazes  I  shownieuws