Woensdag 30 Januari 2019 - 16:46   I   door Redactie

'Nicolas Lombaerts verhuist mogelijk naar andere eersteklasser'

'Nicolas Lombaerts verhuist mogelijk naar andere eersteklasser'

Nicolas Lombaerts (33) staat tot nader order nog steeds onder contract bij KV Oostende. Het riante contract dat de verdediger onder het bewind van ex-voorzitter Marc Coucke ondertekende, weegt evenwel zwaar op de begroting van KVO. Het is dan ook niet uitgesloten dat de Kustploeg de gewezen Rode Duivel van de hand doet.

Lombaerts ligt nog tot de zomer van 2020 onder contract in de Versluys Arena. Als een ploeg aanklopt bij KVO, zal de clubleiding evenwel niet moeilijk doen. Hij kan dus vertrekken naar een andere eersteklasser, al is een vertrek van Lombaerts niet langer het eerste agendapunt op vergaderingen van het bestuur.

"Luister... Marc Coucke en Peter Callant hebben confidentiële zaken gedaan. Vandaag zijn er makelaars die om geld vragen en spelers die te veel verdienen, maar dat wisten we", zegt Patrick Orlans, algemeent directeur bij Oostende, in Het Laatste Nieuws.

"We zijn er mee bezig"

"Dat Lombaerts hier is, was bij de overname geen verrassing, hé. Hij is de rots in de branding - ik ben héél blij dat hij er in de halve finale van de beker bij zal zijn. We moeten daar niet blijven over zagen. Wat er op tafel ligt, moeten we oplossen en daar zijn we mee bezig", besluit Orlans.

Eerder werd Lombaerts in verband gebracht met een overstap naar Club BruggeAnderlechtAA Gent en Zulte Waregem. Op dit moment zou enkel die laatste club nog lichte interesse tonen.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  KV Oostende  I  Zulte Waregem  I  sport  I  voetbal