Jani Kazaltzis kan het niet geloven: "Hier schrik ik enorm van" Buitenland
Buitenland

Jani Kazaltzis kan het niet geloven: "Hier schrik ik enorm van"

Jani Kazaltzis kan het niet geloven: "Hier schrik ik enorm van"

Na Vlaanderen lijkt modegoeroe Jani Kazaltzis nu ook Nederland in te pakken. Ook bij onze noorderburen wordt hij omschreven als dé topstylist.

'Dancing with the Stars’, ‘Zo Man, Zo Vrouw’, een boek en hier en daar opdraven als jurilid in ‘De Slimste Mens’. En of het hard gaat voor Jani. “Ik heb mijn handen meer dan vol in Vlaanderen, maar ondertussen beweegt er toch ook wel wat in Nederland”, zegt Jani op HLN. “Vreemd, want dat gebeurt daar vanzelf. Ik zit daar niet achter."

“VIER werkt nauw samen met Nederlandse zenders en door die uitwisseling was ik daar in twee programma’s te zien”, vervolgt Jani. “‘All You Need Is Jani’ werd op RTL5 uitgezonden en ‘Jani Gaat’ op NOP3. Ik heb daar natuurlijk geen enkel probleem mee, maar dat wordt allemaal buiten mij om beslist."

Complimenten

Jani ligt duidelijk goed in de markt in Nederland. “Dat merkte ik niet alleen aan de kijkcijfers, maar ook aan mijn Instagram. De laatste maanden kreeg ik een pak Nederlandse volgers bij. Onder hen zelfs ook veel bekende Nederlanders."

“Ik schrik van de felicitaties en de mooie complimenten, die ik krijg. De Telegraaf noemde me gisteren nog ‘de topstylist die lekker scherp en ad rem is’. Super, toch”, klinkt het bij een blije Jani.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws