Dinsdag 22 Oktober 2019 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Dag Allemaal   I   door Redactie

James Cooke en zijn vriend Dorian hebben fantastisch nieuws: “We zijn er klaar voor”

James Cooke en zijn vriend Dorian hebben fantastisch nieuws: “We zijn er klaar voor”

James Cooke en zijn vriend Dorian zijn nu drie maanden verloofd. Ze hopen dat de trouw kan doorgaan in 2020, ten laatste in 2021. Maar behalve hun trouw, hebben de twee nog iets om naar uit te kijken. Dat verkondigen ze in Dag Allemaal.

Hun kinderwens hadden James en Dorian naar verluidt al helemaal opgegeven. Dorian zag zulke verantwoordelijkheid niet zitten. “In het begin van onze relatie hebben we het erover gehad. James wou heel graag, maar ik was nog maar 21 en ik vond dat toen een te grote verantwoordelijkheid. Maar nu…"

Nu zijn de rollen omgedraaid, zegt James. “Ik wil dat niet zomaar op de bots doen. We moeten opletten dat we onze droom niet laten primeren en daardoor onze agenda vergeten. Het is nu al zo druk."

Voorkeur

“Vorige week hadden we daar nog een goed gesprek over en daarna ben ik toch weer aan wat opzoekingswerk begonnen”’, aldus James. Ze lijken er dus allebei klaar voor. James laat zelfs weten dat hij een voorkeur heeft voor adoptie. “Omdat ik dan het gevoel heb dat we een kind helpen. Bij een draagmoeder kan het toch maar een kind van één van ons zijn”, vindt James.

Dorian opteert toch voor een echte bloedband. "Ik wil dat één van ons tweeën de biologische vader is. Ik zou dus liefst zo snel mogelijk een draagmoeder vinden", besluit hij.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  James Cooke  I  Dorian  I  shownieuws  I  n365