Dana Winner heel erg bezorgd: “Dit spookt dikwijls door mijn hoofd” Buitenland
Buitenland

Dana Winner heel erg bezorgd: “Dit spookt dikwijls door mijn hoofd”

Dana Winner heel erg bezorgd: “Dit spookt dikwijls door mijn hoofd”

Op 9 november viert Dana Winner, née Chantal Vanlee, haar 30-jarige zangcarrière. Ze treedt op in de Lotto Arena en heeft ook een verzamelaar uit met drie cd’s.

"Een overzicht van wat ik gedaan heb, maar ook een vooruitblik naar wat nog moet komen, met enkele nieuwe nummer”, zegt Dana Winner trots in Dag Allemaal. “Voor mij is het belangrijk dat ik mezelf nooit verloochend heb en ook kan toegeven dat ik weleens de bal misgeslagen heb”, bekent ze.

Ze geeft toe dat ze zich op deze momenten grote zorgen maakte over de toekomst van haar carrière. “Dan begon ik weleens te twijfelen en dacht ik: ‘Is het nog geen tijd op te stoppen?’ Dat gevoel had ik ook toen ik met mijn dochter naar een concert van Taylor Swift ging”, zegt Dana. “‘Het is tijd voor de jonge generatie’, spookte door mijn hoofd."

Opgeven

Afsluiten doet ze naar goede gewoonte met een positieve noot. "Maar Chinouk zei dat ik niet mocht opgeven. En kijk, mijn carrière gaat nog altijd heel goed. Ik haal zelfs hogere noten dan vroeger."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws