Woensdag 23 Oktober 2019 - 21:30   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Alweer erg slecht nieuws over Stefan Everts: "Het houdt niet meer op"

Gisteren raakte bekend dat er opnieuw anderhalve teen werd geamputeerd bij Stefan Everts. Dat is nog steeds het gevolg van een malaria-aanval waardoor de voormalige wereldkampioen motorcrossen door werd geveld.

Alweer erg slecht nieuws over Stefan Everts:

Everts houdt nu nog maar twee tenen over. “Het houdt maar niet op”, zucht Everts diep bij Het Nieuwsblad. “Ik ben nu al bijna een jaar op de sukkel. Ik kan nog altijd niet zonder pijnstillers. Ik wil verdorie van die rotzooi af. Pfff... Ik kan me al bijna geen normaal leven meer voorstellen. Het is iedere dag hetzelfde liedje: opstaan, miserie met die tenen, pijn, verzorging... En uiteindelijk resulteert dat telkens in een nieuwe operatie. Het is al bijna een gewoonte geworden.”

Zaterdag zou Everts met zijn gezin op vakantie naar Thailand vertrekken, maar door de recente ingreep moest hij die reis noodgedwongen annuleren. “Een zoveelste domper, want we keken er allemaal heel erg naar uit. We zouden onze zinnen eens een beetje kunnen verzetten. Helaas... Het is niet alleen een zware test voor mij, ook voor Kelly en de kinderen. We worden allemaal zwaar op de proef gesteld.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Stefan Everts  I  sport  I  shownieuws