Niels Destadsbader ziet het niet graag gebeuren: “Maar ik bereid mezelf hierop voor” Buitenland
Buitenland

Niels Destadsbader ziet het niet graag gebeuren: “Maar ik bereid mezelf hierop voor”

Niels Destadsbader ziet het niet graag gebeuren: “Maar ik bereid mezelf hierop voor”

De carrière van Niels Destadbader scheert hoge toppen. Hij sluit het jaar af met een nieuwe Sportpaleis-reeks en zijn nieuw album wordt erg goed onthaald.

De titel van dat album, ‘Boven de wolken’, is niet zomaar uit de lucht gegrepen: Niels voelt zich daadwerkelijk in de zevende hemel, vertelt hij in Dag Allemaal. “Dit is mijn derde plaat in drie jaar tijd, en van de vorige twee zijn er samen al 100.000 verkocht. Elk jaar denk ik: dit kan ik niet meer overtreffen, en dan gebeurt het toch”, zegt de zanger.

“Ik zit dus op een wolk, maar tegelijk weet ik dat ik daarvan moet genieten, want eens zal het stoppen.” Niels geeft toe dat hij toch wat bang is om van deze wolk te donderen. “Hoe hoger je vliegt, hoe harder de klap aanvoelt als je valt”, weet hij.

Geleefd

“Ik ben me daarvan bewust, én erop voorbereid”, zegt Niels. “Ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik elke dag hard werk om te blijven staan waar ik nu sta. Daarnaast word ik veel meer geleefd dan vroeger, want iedereen verwacht wel iets van mij. Een selfie, een praatje… Maar bon, als de fans plots minder interesse in mij tonen, zal me dat wel raken”, bekent hij.

Populair

Laatste nieuws