Overweldigde Laura Tesoro er helemaal onderdoor: “Het wordt me te veel” Buitenland
Buitenland

Overweldigde Laura Tesoro er helemaal onderdoor: “Het wordt me te veel”

Overweldigde Laura Tesoro er helemaal onderdoor: “Het wordt me te veel”

Laura Tesoro is de laaste jaren aan een stevige opmars bezig binnen het artiestenwereldje in Vlaanderen. Morgen komt nu ook haar eerste plaat ‘Limits’ uit.

Na verschillende singles en een geslaagde deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2016, komt die plaat volgens sommigen nogal laat. “Ik voel me er nu pas klaar voor”, bekent ze aan Het Laatste Nieuws. “Toen ik deelnam aan ‘The Voice’ was ik amper 18. Ik wist nog niet wie ik was als artiest en hoe ik me wou profileren. Ik was nog te onzeker."

“Door mijn deelname aan ‘Liefde voor muziek’ dit jaar heb ik veel zelfvertrouwen gekregen. Voor het eerst moest ik een hele reeks nummers onder handen nemen. Achteraf dacht ik: nu is de tijd rijp voor dat album", aldus Laura.

Ontevreden

“Ik vind het leuk om m’n grenzen te verleggen, maar soms wordt het te veel", geeft ze toe. "Dat accepteren is niet makkelijk, want ik ben heel streng voor mezelf. Na de eerste shows van deze zomertour was ik echt ontevreden en kwaad. Uit angst ook om m’n publiek teleur te stellen."

"Tot mijn zanglerares zei: je legt de lat altijd hoger, logisch dat het moeilijker wordt. Dat heeft m’n ogen geopend en meteen daarna heb ik ‘Limits’ geschreven. Het is oké om limieten te hebben. Ik moet me daar niet voor schamen. Eigenlijk is het schrijven van een plaat een beetje therapeutisch”, grapt Laura.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws