Student die doodsbedreiging stuurde aan adres van Anuna De Wever: "Zijn ze daarvoor écht naar de flikken gestapt?" Royalty
Royalty

Student die doodsbedreiging stuurde aan adres van Anuna De Wever: "Zijn ze daarvoor écht naar de flikken gestapt?"

Student die doodsbedreiging stuurde aan adres van Anuna De Wever: "Zijn ze daarvoor écht naar de flikken gestapt?"

“Gelukkig heeft een tweeloop twee lopen." Dat schreef iemand als reactie op Facebook over klimaatstrijder Anuna De Wever (17) en haar tweelingzus Luka. De moeder van de tweeling stapte prompt naar de politie om klacht in te dienen.

De man die het bericht schreef, is een 20-jarige student. "Ja, ik heb dat zinnetje gepost. Maar neen, ik heb er niemand kwaad mee willen doen. Zijn die mensen daarvoor écht naar de flikken gestapt?”, vraagt hij zich af in Het Laatste Nieuws.

“Ik bedoelde het niet serieus, maar misschien was mijn opmerking er wel wat over", vervolgt de jonge student. "Maar dat is zwarte humor. In mijn dagelijkse leven en vriendengroep kennen ze me ook zo. Ik zag gewoon zoveel passeren op sociale media over die Anuna, dat ik dat bericht postte."

"Ik ken Anuna ook helemaal niet, ik weet niet juist wat ze doet en het interesseert me ook niet. Ik vind wel dat die mensen heel goed hun best doen om media-aandacht te krijgen. Die zogezegde doodsbedreiging is daarvan het beste bewijs. Maar laat me duidelijk zijn: ik ga haar niets aandoen. Het was, euh, een grap”, aldus nog de twintiger.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws