Donderdag 24 Oktober 2019 - 14:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Primo  I   door Redactie

André Hazes heeft het er erg moeilijk mee: “Het neemt m’n hele leven over”

André Hazes heeft het er erg moeilijk mee: “Het neemt m’n hele leven over”

André Hazes Jr. (25) en zijn vriendin (41) Monique Westenberg leven nu al een tijdje gescheiden van elkaar. Toch gingen ze samen met hun zoontje André Jr. (3) op een deugddoende vakantie naar de Caraïben.

De beslissing om apart te gaan wonen, kwam er niet van de ene dag op de andere, vertelt André in Primo. “Daar gaat een heel proces aan vooraf”, zegt hij. “We praten daar natuurlijk goed over. Het is ook niet goed wanneer je thuis alleen maar gedoe hebt. Dan bepaal je samen dat het even anders moet. Zo’n beslissing neem je niet zomaar."

“We houden ongelofelijk veel van elkaar”, laat André optekenen. “Monique is de belangrijkste vrouw in mijn leven. Maar door de snelheid van mijn succes is het moeilijk om alles goed te doen. Als er concerten voor de deur staan, ben ik thuis een enorme lul."

Ingewikkeld

“Mensen zeggen dan: ‘Dóé er dan iets aan’", vervolgt hij. "Dat zou ik ook graag willen, maar de spanningen nemen mijn leven dan over. Mijn geluk is dat Monique mij misschien nog wel beter kent dan dat ik mezelf kan doorgronden."

"Ze cijfert haar eigen geluk voor mij weg. Het is gewoon heel ingewikkeld. Voor de buitenwereld ook niet te snappen. Het is iets wat ik zelf veroorzaak", besluit André.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  shownieuws  I  Monique Westenberg