Er moet Guga Baúl iets van het hart over zijn relatie met Tine Embrechts: “Ik heb daar niet goed bij nagedacht” Buitenland
Buitenland

Er moet Guga Baúl iets van het hart over zijn relatie met Tine Embrechts: “Ik heb daar niet goed bij nagedacht”

Er moet Guga Baúl iets van het hart over zijn relatie met Tine Embrechts: “Ik heb daar niet goed bij nagedacht”

Guga Baúl en de elf jaar oudere Tine Embrechts hebben intussen 2 kinderen: Gaston (4) en Maurice (bijna 2). De liefde tussen de twee is nog steeds groot, maar in het begin had Guga toch wat twijfels over de afstand die zich tussen de twee bevond.

Ongeveer 7 jaar geleden volgde Guga zijn hart. Hij verhuisde van Oostende naar Antwerpen om samen te gaan wonen met zijn geliefde Tine Embrechts. “Het leven van Tine en mij is zo snel veranderd: ik was al naar Antwerpen verhuisd voor ik er deftig over had kunnen nadenken”, zegt hij in Humo.

“Wil ik daar wel wonen? Is dat een goed idee? Is er geen compromis te bedenken? Maar goed, Tines oudste kinderen gingen al lang in Antwerpen naar school. Je kunt hen niet zomaar ontwortelen, he”, klinkt het. Niet dat Guga er spijt van heeft. “Als ik die beslissing nu zou moeten nemen, zou ik toch weer voor dezelfde oplossing kiezen”, bekent hij.

Populair

Laatste nieuws