Yaremchuk bezorgt AA Gent spectaculair punt in blessuretijd tegen Wolfsburg Sport

Yaremchuk bezorgt AA Gent spectaculair punt in blessuretijd tegen Wolfsburg

AA Gent heeft in blessuretijd nog een punt gepakt tegen Wolfsburg. Roman Yaremchuk maakte een 0-2-achterstand goed met twee goals.

AA Gent had het heel lastig in de eerste helft met Wolfsburg. Weghorst scoorde al in de derde minuut en niet heel veel later scoorde Joao Victor de 0-2.

Gelukkig voor Gent kon Yaremchuk met een heerlijke pegel de aansluitingstreffer nog voor de rust scoren. Gent speelde met zeer veel passie en enthousiasme na de rust. Wolfsburg bleef echter stug en er waren uiteindelijk nog goeie kansen langs beide kanten.

Het leek bij 1-2 te zullen blijven, tot Yaremschuk als een duiveltje uit een doosje voor doel verscheen en zijn tweede van de avond maakte.