Standard nipt onderuit bij Eintracht Frankfurt Sport

Standard nipt onderuit bij Eintracht Frankfurt

Standard heeft ook zijn derde groepswedstrijd in de Europa League verloren. De Rouches gingen nipt onderuit bij Eintracht Frankfurt.

David Abraham tikte de thuisploeg van dichtbij op voorsprong. Kort voor de rust miste Amallah de kans op de gelijkmaker. Standard kwam eigenlijk weinig echt in de problemen. Frankfurt leek tevreden met de 1-0.

Toch konden de Duitsers die voorsprong verder uitbreiden. Martin Hinteregger kopte het leer tegen de netten. Toch werd het in de laatste tien minuten nog spannend. Amallah plaatste de bal mooi in doel. Verder kwam Standard echter niet.