'Marc Coucke is woest na uitlekken van grote problemen' Sport
Sport

'Marc Coucke is woest na uitlekken van grote problemen'

'Marc Coucke is woest na uitlekken van grote problemen'

De ene storm is nog maar gaan liggen, of daar is de volgende alweer. Het lijkt maar niet rustig te worden voor Marc Coucke. Met RSC Anderlecht gaat het tegenwoordig de goede kant uit, maar zijn ex-club KV Oostende is er slechter aan toe. KVO zit serieus in de problemen.

KVO heeft financiële problemen en dat komt voornamelijk door de nieuwe tribune die Coucke tijdens zijn verblijf in Oostende liet bouwen. Die kost KVO schatten van mensen. Burgemeester Bart Tommelein (Open VlD) hoopte op een toegeving van Coucke, maar die oproep is niet bepaald in goede aarde gevallen.

"KVO beseft dat een toegeving van Coucke - als die er überhaupt al komt - niet alle problemen zal wegnemen. 't Is aannemelijk dat de tactiek van burgemeester Bart Tommelein, die de voorbije dagen publiekelijk inspeelde op het sentiment van Coucke, bij hem en diens investeringsmaatschappij Alychlo allesbehalve positief onthaald is", schrijft Het Laatste Nieuws.

Erfenis na vertrek van Coucke is groot

"Zeker omdat Alychlo reeds op regelmatige tijdstippen samenzat met KVO over betalingstermijnen en uitstel daarvan. Wellicht volgende week volgt een nieuw onderhoud, al valt te betwijfelen of dat iets zal opleveren voor KVO. Stad Oostende ontkent intussen dat de overname van het stadion voor het huidige stadsbestuur aan de orde is."

"De discussie tussen Coucke en zijn ex-club heeft veel weg van het verhaal van de kip en het ei. Enerzijds is de erfenis voor Oostende na Couckes vertrek groot, anderzijds wisten eerst Callant - ondanks een matige audit en doorlichting bij de overname - en vorig jaar ook Dierckens waar ze aan toe waren", besluit HLN.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws