Vrijdag 25 Oktober 2019 - 10:03   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Meghan Markle krijgt enorme kritiek te verduren: “Zij is gewoonweg schaamteloos”

Meghan Markle krijgt enorme kritiek te verduren: “Zij is gewoonweg schaamteloos”

Voor een Britse documentaire werden prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle gevolgd tijdens hun trip door Zuid-Afrika. De documentaire is ook de halfzus van Meghan Markle, Samantha, niet ontgaan.

Samantha spuwde na het zien van de beelden haar gal bij het Amerikaanse programma ‘Inside Edition’. Ze noemde het interview dat haar halfzus gaf, schaamteloos. “Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door peperdure bodyguards, in privé-vliegtuigen vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen,” zegt ze.

Meghan liet in het interview ook verstaan dat het niet bijster goed met haar gaat. Ook dat schoot bij de gekwelde halfzus in het verkeerde keelgat. “Hoe verzin je het? Heeft zij mij ooit gevraagd hoe het met me gaat na twee hartaanvallen?"

Waarheid

Ze vindt de kritiek die ze op Meghan heeft niet hard. “De waarheid zeggen is niet gemeen. Meghan wist precies waar ze aan begon en wat ze voor ogen had. Dat heeft ze uiteindelijk ook gekregen”, aldus een geërgerde Samantha.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  shownieuws  I  n365  I  Meghan Markle