VTM neemt drastisch besluit na massale kritiek op talkshow 'Wat een dag' Buitenland
Buitenland

VTM neemt drastisch besluit na massale kritiek op talkshow 'Wat een dag'

VTM neemt drastisch besluit na massale kritiek op talkshow 'Wat een dag'

De pilootaflevering van de VTM-talkshow 'Wat een Dag' kwam enkele dagen geleden heel onverwachts plots op het scherm. Alleen zat het programma vol technische fouten, waren er schunnige opmerkingen van presentator Davy Parmentier en kreeg het programma gigantisch veel kritiek van zowel kijkers als tv-experts.

VTM heeft nu de pilootaflevering offline gehaald. je kan ze niet meer bekijken. Volgens de zender heeft dat niets met de kritiek te maken. "Die pilootaflevering zonden we uit bij wijze van test", zegt woordvoerder Sara Vercauteren in Het Nieuwsblad. "Daarom beslisten we nadien om ze niet meer aan te bieden. De echte afleveringen starten maandag. Nog even geduld."

Volgens de zender is er dus geen vuiltje aan de lucht. "We starten volgende week met de ingesteldheid om dingen uit te proberen", zegt Vercauteren. "Het voordeel van een dagelijks laatavondprogramma is dat je kan experimenteren. Op alle vlakken."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws