Vrijdag 25 Oktober 2019 - 13:00   I   door Redactie

Cath Luyten neemt opmerkelijke beslissing na scheiding met Frank Raes

Cath Luyten neemt opmerkelijke beslissing na scheiding met Frank Raes

Cath Luyten heeft met 'Silence, please!' een boek op de markt gebracht. De programmamaakster werkte aan dat boek terwijl ze van voetbalcommentator Frank Raes aan het scheiden was.

Luyten is van nature een spring-in-'t-veld, maar met haar boek toont ze een andere kant van zichzelf. Een opmerkelijke beslissing, die ze tijdens haar scheiding nam. "Het was best confronterend", geeft ze toe in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

In 'Silence, please!' bundelt Luyten 'intieme gesprekken over stilte' met onder anderen psychiater Dirk De Wachter, Delphine Boël, Barbara Sarafian en Annemie Struyf. "Het is een boek geworden waar ik heel trots op ben. Aanvankelijk fronsten sommige mensen de wenkbrauwen toen ik vertelde dat ik zoiets ging doen", legt Luyten uit.

"Mijn zoon Bill moest lachen"

"Mijn zoon Bill (11) moest lachen dat uitgerekend zijn mama een boek wilde schrijven over stilte. En ja, ik snap best dat mensen dit niet meteen met mij rijmen, maar ik heb dus ook een stiller kantje."
 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  voetbal  I  shownieuws