Lesley-Ann Poppe in het oog van de storm na smerige streek Buitenland
Buitenland

Lesley-Ann Poppe in het oog van de storm na smerige streek

Lesley-Ann Poppe in het oog van de storm na smerige streek

Lesley-Ann Poppe heeft zich de woede van menig Antwerpenaar op de hals gehaald. Dit omdat de blondine zich op de Meir iets permitteerde wat normaal gesproken niet mag.

Een man fotografeerde in de loop van de voorbije week een auto die met zijn knipperlichten aan op het voetpad geparkeerd stond. Toen hij de nummerplaat van de Porsche Panamera zag, was er geen twijfel mogelijk wie de eigenaar van deze wagen was. Of zou er buiten Lesley-Ann Poppe nog iemand zijn met de nummerplaat ‘LA POPPE’?

“Datzelfde voertuig wordt ook regelmatig in overtreding geparkeerd gesignaleerd aan haar zaak, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Lange Klarenstraat”, klinkt het bij de lezer. Deze vroeg zich meteen ook luidop af of Lesley-Ann “lichamelijk gehandicapt” is, of het op een akkoordje heeft gegooid met de politie, zodat ze haar witte Porsche overal mag parkeren waar ze wil.

Privilege

Als PNWS haar om een reactie vraagt, doet ze alsof er geen vuiltje aan de lucht is, en reageert ze op een nogal bizarre manier. “Dit is allemaal in het kader van de Parkeerklik-lijn, waarbij burgers aangespoord worden om anderen aan te geven bij het fout parkeren”, aldus La Poppe.

“Uiteraard is Porsche hier ook bij betrokken. Dit privilege hoort bij een package-deal, waar je bij de aankoop van een wagen een drie jaar geldend ‘vrij parkeren-attest’ krijgt ter promotie van die Parkeer-kliklijn. Ik mag dus overal parkeren, zelfs midden op de Meir op een zaterdagmiddag.

Populair

Laatste nieuws