Marianne uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ heeft wel degelijk een voorkeur: “Deze man moet niet veel moeite doen om mij te verleiden” Buitenland
Buitenland

Marianne uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ heeft wel degelijk een voorkeur: “Deze man moet niet veel moeite doen om mij te verleiden”

Marianne uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ heeft wel degelijk een voorkeur: “Deze man moet niet veel moeite doen om mij te verleiden”

Husky gids Marianne koos voor Ryan, Joeri en Remco om haar te vergezellen naar Muonio, een klein dorp in het Finse deel van Lapland. Alle drie de mannen hebben een serieuze boon voor Marianne, maar deze reageerde voorlopig nogal lauwtjes.

"Ik wilde me neutraal houden en mijn voorkeur niet laten blijken, maar juist iedereen dezelfde kansen geven en evenveel momenten met mij gunnen”, zegt ze aan Story. “Maar ik apprecieerde het wel dat de kandidaten initiatief namen om mij te leren kennen en interesse toonden."

“Er is niets mis met eerlijk zijn. Zo wist ik wie het meende en wie niet. Maar uiteraard had ik na een tijdje wel een voorkeur”, bekent Marianne. “En mijn hond Lilja trouwens ook. Zij is schuchter en houdt dus van rustige mensen. Bij Ryan voelde ze zich het beste."

Spontaan

Ze geeft toe dat ze snel geïnteresseerd kan raken in iemand, maar dat verliefdheid bij haar pas in een later stadium komt. “Als die gevoelens er bij mij zijn, moet een man niet veel moeite doen om mij te verleiden. Ik heb liever dat het spontaan gebeurt. Ik geloof trouwens dat je automatisch naar elkaar toe groeit als het voorbestemd is”, aldus Marianne.

Populair

Laatste nieuws