Zaterdag 26 Oktober 2019 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN   I   door Redactie

Dina Tersago erg van slag: “Ik wist niet hoe ik moest reageren”

Dina Tersago erg van slag: “Ik wist niet hoe ik moest reageren”

Dina Tersago (40) presenteert nu al vijftien jaar ‘Boer Zoekt Vrouw’, en nog steeds is het programma een van de paradepaardjes van VTM.

Dina is nog steeds erg enthousiast over ‘Boer Zoekt Vrouw’. Zo blijkt uit een interview met Het Laatste Nieuws. “Ik ben ook fier op dat programma. Ik heb mee aan de wieg gestaan. Ik heb daar mijn stempel op gedrukt. Het is warme tv met respect voor de mensen. De emoties die je ziet, zijn echt."

Maar het was niet altijd even gemakkelijk, zegt ze. Op sommige momenten wist ze zelfs niet goed hoe ze zich moest gedragen. “Ooit zat ik als beginnende presentatrice tussen een boer en een kandidaat, en die begonnen heel fel ruzie te maken. Ik dacht: wat móét ik hiermee? Telkens als ik een vraag wilde stellen, werd ik onderbroken. Ik was verbouwereerd, het oogde zo onwennig, en tegelijk had dat net iets heel ontwapenends."

Scheidsrechter

Met de ervaring die Dina tot op de dag van vandaag heeft opgedaan, laat ze zich nu niet meer zo snel verrassen. “Met mijn bagage kan ik de kandidaten nu beter helpen of begeleiden.Vandaag zou ik, als een soort scheidsrechter, tegen zo’n kibbelend duo zeggen: ‘Ho, mannekes, wacht eens even, zeg. Wat is er gebeurd?’ Dan komt de ervaring bovendrijven”, aldus een zelfverzekerde Dina.

TAGS  I  shownieuws  I  Dina Tersago  I  Boer Zoekt Vrouw