Zaterdag 26 Oktober 2019 - 19:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Primo  I   door Redactie

André Hazes en Monique Westenberg hebben geweldig nieuws

André Hazes en Monique Westenberg hebben geweldig nieuws

André Hazes en Monique Westenberg wonen al een tijdje apart. De geruchten over ontrouw langs Andrés zijde, zorgden ervoor dat hun relatie onder zware druk kwamen te staan.

Maar niet alles is verloren, verre van zelfs. In Primo legt André uit dat alles weer de goede weg opgaat na hun vakantie op de Caraïben. “De liefde is er nog steeds, die gaat ook nooit weg”, zegt hij beslist. Dat weet ik zeker. Monique is de liefde van mijn leven. En natuurlijk hoop ik dat ik mezelf weer zal terugvinden.”

Op de vraag hoe hij het vindt voor Monique als ze de verhalen leest over ontrouw, is André heel duidelijk. “Monique kent mij en weet hoe ik in elkaar zit. Ik ben heel handtastelijk, maar ze weet dat ik nooit zal vreemdgaan in mijn leven. Ik durf mijn handen ervoor in het vuur te steken dat ik dat ook nu niet ben geweest. Ik zweer het op alles."

Gelukkig

Monique zelf ziet de toekomst ook weer wat rooskleuriger in. “Laat ik het zo zeggen, ik denk dat ik André als geen ander begrijp en zie. Het is iets wat heel diep bij hem zit. Als laatste wat ik wil zeggen, is dat een compleet gelukkig gezin, het mooiste is wat er kan zijn. Daar blijf ik op hopen. We zijn weer op de goede weg”, besluit ze.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws  I  n365