'Nieuwe lijken vallen uit de kast, Marc Coucke staat zwaar onder druk' Sport
Sport

'Nieuwe lijken vallen uit de kast, Marc Coucke staat zwaar onder druk'

'Nieuwe lijken vallen uit de kast, Marc Coucke staat zwaar onder druk'

Marc Coucke heeft zorgen. Voor een keer niet omwille van RSC Anderlecht, maar wel door zijn ex-club KV Oostende. Bij KVO zijn ze niet te spreken over het feit dat ze nog steeds veel huur moeten betalen aan Coucke en dreigen ze actie te ondernemen tegen de zakenman.

De peperdure tribune die Coucke tijdens zijn periode bij Oostende liet bouwen, hangt tegenwoordig als een molensteen rond de nek van de club. KVO kampt zelfs met financiële problemen, enkel en alleen omdat het zoveel huur aan Coucke moet betalen.

Burgemeester Bart Tommelein (Open VlD) smeekte Coucke openlijk al om hulp, maar dat bleek niet te helpen. Volgens Het Nieuwsblad zijn ze in Oostende van plan om nu nog een stap verder te gaan.

KVO wil druk verhogen

"Om de druk nog te verhogen denkt KVO er ook aan enkele financiële cijfers openbaar te maken. Naast de huurprijs van de tribune ook de hoge makelaarscommissies van Coucke, die nog altijd worden afbetaald. Of bijvoorbeeld de transfersommen van Milic en Musona, die niet zo hoog waren als aangekondigd", schrijft de krant.

Er zullen wellicht dus nog lijken uit de kast vallen. Coucke kan de miserie missen als kiespijn, maar zal in de komende dagen of weken wel iéts moeten ondernemen om Oostende te vriend te houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws