Heel bijzonder nieuws over Pommeline en Fabrizio Buitenland
Buitenland

Heel bijzonder nieuws over Pommeline en Fabrizio

Heel bijzonder nieuws over Pommeline en Fabrizio

Is er de laatste jaren een meer besproken koppel geweest dan ‘Temptation Island’-deelnemers Pommeline en Fabrizio? De twee kunnen alweer een tijdje samen door één deur, en volgens sommigen zit er zelfs een verzoening in.

Honderden reacties lokte Pommeline uit op Instagram toen ze een grapje uithaalde met haar ex Fabrizio. De blondine postte een foto op haar Instagram waarop ze een t-shirt droeg die de tekst ‘I would wish you the best, but you already had it’, bevatte. Daarbij schreef Pommeline: “Sorry, not sorry, Fabrizio!"

“Auwtch! Touché”, reageerde Fabrizio. Maar hij was lang niet de enige die van zich liet horen. Volgers lieten zich even volledig gaan en zelfs een nieuwe romance tussen de twee zou niet ondenkbaar zijn, klinkt het.

Trouw

“Jullie horen gewoon samen. Zoals Romeo en Julia. Zoals Samson en Gert. Zoals… Pommeline en Fabrizio”, schreef iemand. “Die worden weer een koppel", wist een ander met zekerheid. Iemand anders stelde het kort maar bondig: “Trouw met elkaar, sukkels!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws